Bezield Leven - Leven & Werken vanuit het Hart

Bezield Leven gaat voor mij over leven vanuit 'Thuis', oftewel je Essentie, je Ziel. Het gaat over een diepe verbinding met een deel van jezelf dat eeuwig is. En dat onlosmakelijk verbonden is met het Ene, met de Bron. Als je daar bent is het goed. Altijd goed. In Vreugde en Vertrouwen.

En nee, daar ben je niet altijd... Ik zelf heb er jaren over gedaan om echt contact te krijgen met die plek van Thuis. De hele dag door ga ik er, vaak onbewust, weer van weg. Dan kom ik in strijd, voel ik mij tekort gedaan, niet goed genoeg of doe ik juist erg mijn best. 

Tegelijk oefen ik om steeds opnieuw liefdevol contact te maken met dat deel van mijzelf dat Thuis is. Want als ik daar ben, hoef ik 'niets' meer te doen. Hoef ik niets of niemand meer te redden, ervaar ik geen tekort of 'niet goed genoeg' en hoef ik niet beter mijn best te doen. Het is goed, precies zoals het is. In Vreugde en Vertrouwen.

Dit is wat ik de afgelopen jaren heb geleerd. Om terug te keren naar mijn Thuis. Daar te verblijven en erop te vertrouwen dat mijn ziel mij vertelt wat mijn volgende stap is. Want mijn ziel weet mijn zielsbestemming in dit leven. Zij weet 'waartoe' ik hier ben. Dat leef ik! Bezield, Vreugdevol en met Vertrouwen. 

Weet je welkom om jouw Zielenpad te gaan!

Lees ervaringen van anderen.