Bezield Leven - Leven en werken met Hart & Ziel


Bezield Leven gaat over leven vanuit 'Thuis', oftewel vanuit mijn essentie, mijn ziel. Het gaat over een diepe verbinding met een deel van mezelf dat eeuwig is. Dat onlosmakelijk verbonden is met de Bron. Als ik daar bent is het goed. Altijd goed. In Vreugde en Vertrouwen.

En nee, daar ben ik niet altijd... Ik heb er zelf jaren over gedaan om echt contact te krijgen met die plek van Thuis. De hele dag door ga ik er, vaak onbewust, weer van weg. Dan kom ik in strijd, voel ik mij tekort gedaan, niet goed genoeg of doe ik juist erg mijn best. 

Tegelijk oefen ik om steeds opnieuw liefdevol contact te maken met dat deel van mijzelf dat Thuis is. Want als ik daar ben, hoef ik 'niets'. Hoef ik niemand te redden, voel ik geen tekort of 'niet goed genoeg' en hoef ik niet béter mijn best te doen. Ik ben goed, precies zoals ik ben. In Vreugde en Vertrouwen.

Dit is wat ik de afgelopen jaren heb geleerd. Terug te keren naar mijn Thuis. Daar te verblijven en er op te vertrouwen dat mijn ziel 'weet' wat de volgende stap is. Zij weet 'waartoe' ik hier ben. Dat wil ik leven.

Bezield, Vreugdevol en met Vertrouwen. 

 

Toevoegen: Met zachte kracht en deel verwelkomen, de ont-wikkeling van de Ziel...


Abonneren op de maillijst

* indicates required