Stoppen met Vechten

Ervaar jij in jezelf regelmatig een gevoel van stroperigheid? Je wilt wel, maar het lukt niet… Je verlangt naar lichtheid, stromen en je moeiteloos voortbewegen. Maar je vindt jezelf steeds terug in krampachtig je best doen, het perfecte plaatje willen creëren en de ander pleasen. Herken jij je in zinnetjes als:

“Het lukt me nooit…”

“Zie je wel, ik doe het weer…”

“Ik moet harder werken…”

“Het moet perfect zijn…”

“Ik moet beter mijn best doen…”

Heb jij behoefte aan minder vechten en soepeler door het leven bewegen? Wil jij minder stress en meer plezier? Wil jij minder pleasen en vooral jezelf zijn?

Jouw Eigen Stroom volgen

Dan kan ik van waarde zijn voor jou. Wat ik doe, is samen met jou de pauzeknop indrukken. Stil worden. Zakken in je lijf. Ik neem je mee aan de hand, met simpele oefeningen, om diep in jezelf te voelen wat er leeft. Voorbij de kramp, alle shizzle, de hobbels en de bobbels en je kritische mind. Om daar samen te ervaren wat er voor jou werkelijk toe doet. Door met een zachte glimlach al jouw ‘shizzle’ te verwelkomen, maak je ruimte voor wat er dieper gevoeld en gezien wil worden.

Zo ontstaat er ruimte en helderheid, want je ervaart jouw innerlijke natuurlijke stroom. Je gaat de keuzes maken die voor jou echt kloppen. Waar jij met hart en ziel “ja” tegen zegt. Zo doorbreek je jouw patroon van hard werken, je best doen en pleasen. Je maakt contact met waar het jou werkelijk om gaat. Je gaat handelen vanuit jouw diepste weten en jouw verlangen. Je volgt jouw eigen stroom en jij doet waar jij echt blij van wordt.

Samen Ervaren

Als je met mij aan het werk gaat, beginnen we met stil worden en dieper zakken. Vervolgens verkennen we welke thema’s er spelen voor jou, bijvoorbeeld gevoelens van onzekerheid, perfectionisme, je verloren voelen, vastlopen op je werk of privé. Jouw thema’s staan centraal in het traject dat ik aanbied. Door samen te oefenen, dieper te zakken en te kijken, komt er een kantelpunt in zicht.

Een Nieuwe Natuurlijke Weg

Je merkt dat jouw oude patroon naar de achtergrond verdwijnt en een nieuwe weg zich aandient. Een weg van meer ‘pas op de plaats maken’, bewust stil worden, je diepere weten raadplegen en van daaruit in beweging komen. Deze nieuwe structuur oefenen we samen nog enige tijd, zodat deze zich stevig in jou verankert.

Na afloop van het traject maak je makkelijk contact met jouw diepe weten, jouw innerlijke stroom. Je beweegt van hieruit de wereld in, zodat je, stevig verbonden met jezelf, staat voor jouw keuzes. Je ervaart weer rust, ruimte, en levenslust én een nieuw perspectief. Je zet jezelf helder neer in situaties die je lastig vindt, je reageert vanuit jezelf in contact met anderen en je maakt keuzes die jóu energie geven!

Een Veilige Bedding

Mijn rol is het faciliteren van de verschillende stappen in dit proces. Ik zet hiervoor mijn zachtheid én stevigheid in. Mijn diepere weten, de verbinding met mijn innerlijke stroom. Zo begeleid ik jou op een integere, heldere en warme manier naar een plek van vertrouwen en verbinding met jezelf. Zodat jij je ontvangen voelt in een veilige bedding en die in jezelf creëert. 


Gratis kennismakingssessie: Check-in bij mezelf 

Ervaar jij veel stress? Houd jij steeds tien ballen in de lucht? Heb je het gevoel dat je meer voor anderen leeft dan voor jezelf?

Reserveer dan een gratis sessie ‘Check-in bij mezelf’. Samen zijn we een poosje stil. We checken in en verkennen kort het thema dat voor jou speelt. We kijken samen dieper vanuit de stilte naar welke antwoorden er opkomen. 

30 minuten via Zoom.


1-op-1 coachtraject: Volg je Eigen Stroom

Wil jij je onzekerheid, je perfectionisme, je onbestemde gevoel, je pleasegedrag aanpakken? Op een manier die je echt bij jezelf brengt?

 

Zet dan samen met mij jouw volgende stap en start een coachtraject Volg je Eigen Stroom. De stappen die we zetten:

#Dieper zakken in zijn/weten.

#Thema verkennen en verdiepen.

#Shift maken: doorbraak creëren.

#Verder oefenen, dieper zakken zodat het beklijft. Jouw diepe weten blijvend inzetten.

#Borging en afronding zodat je vanuit jouw Eigen Stroom de wereld in gaat.

 

1-op-1 coaching: 10 sessies van 60-75 minuten. Online, in de natuur (wandelend) of op locatie. Deze coaching duurt minimaal drie maanden. 

Het brengt jou werkelijke rust, ruimte én levenslust. Je leeft afgestemd op wat je écht wilt, je ervaart plezier in jouw leven, in jouw relaties en je maakt keuzes die helemaal bij jou passen.

Jij volgt jouw Eigen Stroom!  


“Ik had altijd de neiging om mezelf elke keer weer voorbij te lopen. Om maar door te blijven gaan. Om te vermijden wat ik van binnen voelde. Het gevolg: meerdere burn-outs. Simone heeft me geholpen om alert te zijn wanneer ik mezelf weer voorbij loopt. Of mijn kop in het zand steek voor de emoties die ik van binnen voel. Ze leerde mij zelf op mijn innerlijke pauzeknop te drukken en stil te zijn. Om dankbaar te zijn voor wat er wél is. En ook die stress, verdriet of boosheid te verwelkomen. Want die mag er ook zijn. Ik merk hoeveel meer rust en ruimte ik nu van binnen heb: en veel minder stress!"

~ Ilse ~


Ben jij bereid om dieper in jezelf te kijken? Eerlijk te zijn naar wat daar werkelijk leeft? Keuzes te maken die voor jou helemaal goed voelen? Zodat jij met een nieuw perspectief en vol energie jouw levensweg vervolgt. 

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingssessie ‘Check-in bij mezelf'.