Mijn levensmotto "Volg je Eigen Stroom…"

Bewust ervaren

Terugkijkend op mijn levenspad tot nu toe, zie ik hoe belangrijk het ervaren van de verbinding met mezelf is. Dat betekent voor mij dat ik heb geleerd om steeds terug te keren naar mijn diepste kern, de plek waar ik mijn ziel ervaar. Deze plek is voelbaar in mijn lijf, als een bedding, een stevige basis.

Door stil te worden en bewust mijn lijf te ervaren met alle gedachten, sensaties en gevoelens, vind ik deze plek. Ik verwelkom de gedachten, sensaties en gevoelens in het hier en nu. Er hoeft niets weg, er hoeft niets bij. Het is precies goed zoals het is. Perfectly imperfect… Vanuit deze pure, ontvangende bedding, volgt ‘als vanzelf’ mijn volgende stap. Van hieruit weet ik wat klopt, in dat moment. Zo volg ik mijn Eigen Stroom.

Switch maken

De mooiste momenten in mijn vak vind ik als het kwartje valt van het kleine perspectief naar het grotere, ruimere perspectief. Dat je gaat zien dat je meer bent dan je ‘shizzle’, je obsessieve gedachten, je ‘moeten’ en je overdrive. Dat je gaat zien dat je op een dieper niveau al góed bent, precies zoals je bent. Elk moment. 

Diepe verbinding aangaan

Graag verbind ik mij diep met anderen. In mijn jeugd had ik al één beste vriendin met wie ik al mijn zieleroerselen deelde. Door de bereidheid van anderen om óók diep in zichzelf te kijken, ontstaat er zielsverbinding, zo ervaar ik dat. Deze diepe verbinding geeft mij én de ander een gevoel van welkom zijn, van vertrouwen en veiligheid. Jij doet er toe. Ik doe er toe. Wij doen er toe. 

"Jij doet er toe. Ik doe er toe. Wij doen er toe. "

Het keerpunt in mijn leven

In 2015 ben ik mezelf flink tegengekomen in mijn werk, studie en gezinsleven. Ik had een gezin met jonge kinderen, was werkzaam op de Hogeschool Utrecht en volgde een Master Coaching. Daarin liep ik stevig tegen mijn grenzen aan. Ik zag mijzelf hard mijn best doen. Ik was aan het vechten, vooral met mezelf, om alle ballen in de lucht te houden. Resoluut heb ik op dat moment de stekkers uit mijn werk en studie getrokken.

Drie maanden heb ik in het bos gewandeld, soms intens verdrietig, soms woest, soms totaal verbonden met mezelf en gelukkig. Het hele scala aan emoties kwam langs. Tijdens die wandelingen heb ik het ‘diepste punt’ in mezelf ontdekt. De diepe stilte die voorbij alle heftigheid en ruis te vinden is. De plek waar het al goed ís. Waar er niet iets anders hoeft te zijn. Waar alleen maar ontvangen hoeft te worden wat er NU is.

Wereld van verschil

Toen ik mijn 'diepste punt' ontdekt had, heb ik langzaam mijn activiteiten weer opgepakt. Vanuit de diepe verbinding met mezelf heb ik mijn Master Coaching afgemaakt, op een mooie, vervullende manier. Dat gaf mij het besef dat dit mijn levenspad is, dat ik alleen mijn Eigen Stroom kan volgen. Het is geen gemakkelijk pad. De hobbels en de bobbels blijven. Hoe ik daar nu mee omga, is een wereld van verschil.

Een schat aan ervaring

In de afgelopen 25 jaar heb ik een schat aan ervaring opgedaan als begeleider, coach en facilitator van bewustwordingsprocessen. Ik heb gewerkt als opleidingsdocent in het Hoger Onderwijs. Ik heb trainingen persoonlijk en professioneel leiderschap gevolgd, een Master in Coaching afgerond en verschillende coachopleidingen doorlopen. Juist het begeleiden van mijn eigen cliënten en het vormgeven van een vrouwenjaargroep vanuit mijn Eigen Stroom, vind ik enorm inspirerend!

Samen Jóuw Eigen Stroom vinden?!

Wil jij zoveel liever jezelf ontvangen dan steeds te moeten vechten? Heb jij behoefte aan liefde voor jezelf? Een plek in jezelf waar je altijd naar terug kunt keren? Wil jij het leven leiden waar jij écht blij van wordt…?! 

Dan nodig ik je uit voor een kennismakingssessie. Zodat we samen kunnen kijken of mijn manier van coaching jou aanspreekt. Of het jou geeft wat het mij geeft: een diepe rust en een diepe verbinding met mezelf.

“Ik ervaar je als echt aanwezig en werkelijk ontvangend, werkelijk verwelkomend. Ja... ik ben nooit bang voor een oordeel, ofzo. Dat maakt het superveilig. Betrouwbaar, super betrouwbaar dus en ook heel trouw, heel betrokken. Vanuit het hart. Ik voel me altijd werkelijk gehoord en gezien.”

~ Veronica ~