Reviews

“Ik ervaar jou als authentiek en puur; geen poespas. je helpt me om snel bij mijn eigen kern te komen. En alles is welkom, alles mag er zijn; dat is heel veilig en warm!

Oja en je lach, het is heerlijk samen te lachen!"

~ Miriam | 49 jaar ~

"Het voelt veilig en vertrouwd voor me om met Simone te kijken naar de dingen die me echt raken. Haar betrokkenheid is echt en oprecht. Bijzonder. Waardevol. Dank je, Simone"

~ André | 51 jaar ~

"Jouw rust en innerlijk vreugde hebben op mij de uitwerking dat ik ‘van binnen glimlach’ en me stevig en vertrouwd voel: YES!

Het past jou heel goed een groep mee te nemen in jouw stroom. Dank voor je stilte, diepte en zachtheid tijdens de meditatie. Ik gaf mij 100% over aan jouw stem.” 

~ Marjolijn | 33 jaar ~

“Simone is in haar coaching zeer intuïtief, met een simpele opmerking legt ze de vinger op de 'zere' plek, ik vertrouw en ga een laagje dieper en dat allemaal op een zachte manier.”

~ Marleen | 56 jaar ~

"Simone is voor mij een coach die mij in staat stelt om af te dalen naar plekken waar ik zelden of nooit eerder geweest ben. Die direct samenhangen met mijn diepste traumatische ervaringen als klein jongetje.

Ze geeft mij de ruimte én de veiligheid om mijn hoofd los te laten en helemaal aanwezig te zijn in die leegte waar zich alles kan ontvouwen en helen. Dat wat ik nog niet eerder heb durven en kunnen helen. Daar ben ik haar heel dankbaar voor!"

Petrus | 54 jaar ~

“Twee kwaliteiten raken mij het meest in jouw begeleiding. De eerste is ontvankelijkheid - je hebt sterk ontvangende kwaliteiten, jij kunt mij ontvangen in alles wat zich aandient. Ik voel me door jou ontvangen, herkend en erkend.

Je verbindt je met mij via je hart waardoor ik me uitgenodigd voel om me te openen, ook daar waar het spannend of kwetsbaar is. Daarnaast creëer je veiligheid en geborgenheid - doordat je je zo verbindt met mij via je hart ervaar ik veiligheid en geborgenheid bij jou en durf ik alles er te laten zijn, voorbij de schaamte.

Door jouw kwaliteiten in te zetten ontdekte ik een geheel onontgonnen gebied in mijzelf: het binnenste van het binnenste ofwel het heiligste van het heiligste. Een gebied dat zo spannend en ongemakkelijk is dat ik de veiligheid en de ruimte die jij zo zorgvuldig creëert heel hard nodig heb om hier aan te (durven) komen.

Verder ervaar ik je als bijzonder integer, zorgvuldig en zeer nabij in de afdaling die we als het ware SAMEN maken.” 

~ Veronica | 55 jaar ~

“Deze dag heb ik ontdekt dat als je wilt, je kunt leven vanuit je hart. Dit kan vaker en makkelijker dan je denkt. Probeer het eens uit!

Voor mij is het goed een keer per jaar een Vrouwen Divine Boost te krijgen. Jullie zijn een mooi koppel samen, aanvullend en heel mooi dat er leeftijdsverschil is. Diversiteit van de groep (in leeftijd en achtergrond) maakt het interessanter.”

~ José | 48 jaar ~

“Ik ben heel dankbaar voor de drieluik wombhealing die ik onlangs bij Simone heb ervaren. Ik heb al aardig wat vrouwenwerk gedaan en ook begeleid. Maar in mijn huidige leven, merkte ik dat ik toe was aan verdieping en dat de resultaatgerichtheid en snelheid in het werk mij weer erg naar mijn hoofd hadden gestuurd. Direct bij binnenkomst zakte bij mij de energie al naar beneden naar mijn buik.

Het was de fijne intieme plek die Simone gecreëerd heeft, maar meer nog Simone zelf die het vrouwelijke contact in zichzelf zo mooi belichaamt. Intuïtief, speels en afgestemd gaven we iedere sessie samen vorm. In sisterhood, maar met duidelijke liefdevolle begeleiding van haar kant.

Door haar eigen achtergrond heeft Simone een enorme rijkdom aan vormen waarin ze kan begeleiden, maar vooral gaat ze samen met je op pad en vormt het zich vanzelf. Juist daardoor voelde ik mij zo dicht bij mijn eigen intuïtie en vrouwenkracht komen.

Simone is oprecht betrokken, durft zelf krachtig kwetsbaar te zijn en is heel sensitief.

Lieve Simone, heel erg bedankt! We ontmoeten elkaar weer!”

~ Cindy | 38 jaar ~

“Wat me het meest heeft geraakt in jouw coaching is de manier waarop je intuïtie (en stilte) inzet en durft in te zetten als het even lastig is. Dan juist vol er bij blijft, ook al weet je zelf ook nog niet waar het precies heen gaat. Echt top!

Dat waren voor mij de momenten waar ik echt verder ben gekomen en heel intiem contact heb kunnen ervaren. Een mooie ontmoeting tussen jouw ‘Unique’ kwaliteiten en mijn risico’s…” 

~Barbara | 46 jaar ~

“In mijn beleving speelde jij tijdens de vrouwendag een cruciale, faciliterende rol. Jouw aanwezigheid zorgde voor een bepaalde aarding, verbinding, eenheid van energie en 'voeding', voor mij zowel qua groep als op individueel niveau bij mij. Met name jouw energie zorgde er voor dat ik echt mocht 'zijn'.

De manier waarop jij meditaties leidt, is voor mij uniek. Je brengt ook hier een unieke, essentiële kwaliteit in, iets dat ik niet altijd ervaar bij anderen, het zorgt er in ieder geval voor dat de meditatie 'heel' is, helend, voedend en verbonden. 

Dit is dan ook wat ik bij jou kom zoeken - ik constateer bij mezelf dat de meditatie die je me gaf bij jou thuis en wat dat bij mij teweeg bracht, bij mij geregeld een verlangen oproept om dat weer mee te maken.

Het is geen kwestie van zomaar bij een willekeurig iemand, hoe goed ook, een meditatie te volgen - ik merk dat ik  specifiek naar jou wordt getrokken hiervoor. Het kost me moeite om woorden te vinden waarom dat is en wat er dan specifiek gebeurt.

Het heeft te maken met het verschil tussen 'naar binnen gaan' en 'van binnen iets wezenlijks bij mezelf aanraken en "aan" zetten'.

In mijn ogen bied je dan ook een niet te verwaarlozen kwaliteit en toegevoegde waarde tijdens samen met anderen georganiseerde workshops, trainingen, etc.” 

~ Isabelle | 49 jaar ~