Vrouwendag met Paula & Simone (op locatie)

Vind jij het ook zo fijn om met vrouwen onder elkaar te zijn. De zachte, ontvankelijke energie te ervaren, te delen. En tegelijk contact maken met wie je diep van binnen bent. Om zo jóuw unieke vrouwelijkheid te ervaren én te weten dat je sisters hebt die dit pad ook gaan.

Vrouw Zijn

Op deze dag willen we ons vanuit onze vrouwelijke energie verbinden en openen naar elkaar. We delen wat er in ons leeft én we omarmen ons VROUW ZIJN. We ontmoeten wat we daarin tegenkomen in onszelf en elkaar. Zowel pijn, verdriet en schaamte, als ook vreugde, hartstocht en kwetsbaarheid. 

Verbinden

Tijdens deze vrouwendagen gebruiken we specifieke werkvormen die dit proces ondersteunen, we maken contact met ons lijf en we verbinden body, mind & soul. Het ervaren van onze unieke vrouwelijke essentie staat daarbij centraal. We gebruiken hiervoor meditatie, lichaamsgerichte oefeningen, muziek en vrouwenrituelen. We willen contact maken met de diepe bron in onszelf en ons van daaruit verbinden met onszelf en elkaar. 

Vieren

Deze dag geeft jou een diepe ervaring van jouw UNIEKE vrouwelijkheid, met alles wat je daarin tegenkomt. Het geeft je verbondenheid, een veilige bedding, heling, thuiskomen in jezelf, je overgeven aan en je ontvangen weten door jezelf en je sisters. Samen dansend en spelend. 

Lieve vrouw, het lijkt ons heerlijk jou te ont-moeten en wie weet gun jij dit ook een andere vrouw, voel je vrij haar uit te nodigen. Meld je aan via de knop, dan houden we je op de hoogte van onze vrouwendagen. 

-------------------------------------------------------

Vrouwenjaargroep (op locatie)

In deze vrouwengroep komen we maandelijks samen. De insteek is soortgelijk als hierboven beschreven. We verbinden ons dieper met elkaar, omdat we een commitment voor een jaar aangaan.

Als je interesse hebt, weet je heel welkom. 

Liefs, Paula & Simone