Jouw Eigen Stroom volgen...

Gepubliceerd op 3 mei 2022 om 16:16

Mijn eigen stroom volgen…

“Mijn eigen stroom volgen…” Dat is waar ik elke keer op uitkom als ik ergens in vastloop. Wat betekent dat? komt op. Ja, wat betekent dat nou, mijn eigen stroom volgen? Wat betekent het voor MIJ…!?! Dat is precies waar ‘Mijn eigen stroom volgen’ over gaat. Wat is goed voor MIJ? Je bewust worden ‘Wat is goed voor mij, hier en nu, op dit moment?!’ Daar ervaar ik mijn belangrijkste levensles.

Oefenen, oefenen, oefenen

Het is voor mij oefenen, ervaren, aanwezig zijn, steeds terugkeren naar wat er NU is, heel bewust. Het is contact maken, hier en nu. Even pas op de plaats maken, stil worden. Voelen in mijn lijf. Een gedachte ‘zien’, erkennen, ontvangen én er vervolgens niets mee hoeven…

Voelen, voelen, voelen

Het is in rust en stilte een emotie opmerken: geraaktheid in mijn borst, verdriet in mijn keel, pijn in mijn buik én er vervolgens niets mee hoeven… Het is sensaties ervaren, tintelingen langs de zijkant van mijn hoofd, een koude hand, een gespannen onderbeen én er vervolgens niets mee hoeven…

Het verhaal…

Voor mij gaat dus Mijn Eigen Stroom Volgen voorbij de gedachten, gevoelens en sensaties die steeds door mijn lijf gieren. Die mijn aandacht trekken. Die me in een verhaal zuigen, dat zich op dat moment aan mij opdringt. 

Voorbij het verhaal…

De Stroom die ik wil volgen en steeds vaker volg, bevindt zich voorbij gedachten, sensaties en gevoelens. Deze Stroom bevindt zich in de Stilte, de Ruimte, de Liefde. Voorbij goed en fout, ja en nee, jij en ik. Als ik op die plek ben, dan weet ik vanzelf wat ik NU te doen heb. Ik beweeg ik van daar uit, voorbij goed en fout, ja en nee, jij en ik. Prachtig! Ik voel me stromend, verbonden en licht.

Ook jouw Eigen Stroom leren volgen?!

Wil jij ook jouw Eigen Stroom dieper leren kennen en dieper leren volgen? Check dan ook eens in bij jezelf. Samen met mij! En leer jouw Eigen Stroom te volgen… Steeds weer, steeds meer. Van Harte Welkom! Klik hieronder om een afspraak te maken.

Reactie plaatsen

Reacties

Petrus Ruys
2 jaar geleden

Wat een heerlijke energieke foto!

Frank Van Haaren
2 jaar geleden

Superleuk!

Ja, ik doe mee 🤾🏼‍♂️