De Glimlach...

De glimlach is voor mij een uiting van verwelkomen. Verwelkomen betekent dat ik gedachten, sensaties en gevoelens in mijn lijf herken, erken en ontvang. 

Lees meer »

Even samen inchecken...

Mijn sessies starten altijd met stilte en een korte incheck. Het woorden geven aan wat er - bij jou en bij mij - leeft in het huidige moment. We worden samen stil. Je scant je lichaam. Ervaart wat er is, hier en nu.

Lees meer »

Jouw Eigen Stroom volgen...

“Mijn eigen stroom volgen…” Dat is waar ik elke keer op uitkom als ik ergens in vastloop. Wat betekent dat? komt op. Ja, wat betekent dat nou, mijn eigen stroom volgen? Wat betekent het voor MIJ…!?! Dat is precies waar ‘Mijn eigen stroom volgen’ over gaat. Wat is goed voor MIJ? Je bewust worden ‘Wat is goed voor mij, hier en nu, op dit moment?!’ Daar ervaar ik mijn belangrijkste levensles.

Lees meer »

Jezelf écht ontvangen...

Al mijn sessies beginnen met stilte. 5 minuten stil zijn, samen. Om te ervaren wat er NU is. Gedachten, sensaties en gevoelens die aanwezig zijn. Voelbaar in het lijf. Zichtbaar in de stilte. 

Lees meer »

Stoppen met Vechten

Deze week vroeg een klant mij letterlijk of ik haar wilde helpen om te ‘stoppen met vechten’. Omdat ze daar helemaal uitgeput van raakt. De vraag raakte mij. Ik vind mezelf namelijk zo vaak terug in gevecht. Vooral met mezelf.

Lees meer »